Τρέχοντα σεμινάρια 2015

Διεθνής Ημέρα Permaculture – Κυριακή 3 Μαΐου 2015

IPD2015

Ανοιχτή ημερίδα για την permaculture και το έδαφος με παρουσιάσεις, πρακτικές εφαρμογές και διασυνδέσεις!

Κυριακή 3 Μαΐου 2015
11:00 – 18:00

Αστικό Αγρό Χαλανδρίου
Γαρηττού & Σίφνου, Χαλάνδρι
(μετρό Αγία Παρασκευή)

www.astikosagrosx.blogspot.gr

Δείτε εδώ το κάλεσμα για συμμετοχές.

Line for page no sidebar

Σεμινάριο Σχεδιασμού Permaculture για το ελληνικό κλίμα σε 4 ΣΚ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο Σεμινάριο Σχεδιασμού Permaculture στα ελληνικά4 Weekend PDC poster Vari web σεΣαββατοκύριακα με ενότητες για το ελληνικό κλίμα και τη διατροφική αυτάρκεια. Μια σειρά μαθημάτων κατάλληλη για όλους εσάς που επιθυμείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας & να εξοπλιστείτε με τα εργαλεία για να να σχεδιάσετε τον κήπο σας, το κτήμα σας, την επιχείρησή σας και γιατί όχι, τη ζωή σας, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Θέματα: Δεοντολογία και σχεδιαστικές αρχές της permaculture//Υγιείς καλλιέργειες και υγιές έδαφος//Κομποστοποίηση//Συγκομιδή νερού//Φυσική δόμηση & βιοκλιματική αρχιτεκτονική//Κλιματικοί παράγοντες//Ανεμοφράχτες//Υδατοκαλλιέργεια//Οικολογία της Ελλάδας//Ενδημικά φυτά & αγριόχορτα//Συγκαλλιέργειες//Διαχείρηση φυτοπαράσιτων & άγριας ζωής//Αστική και κοινωνική permaculture//Επαναχρησιμοποίηση//Διατροφική αυτάρκεια, πχ διάσωση σπόρων…και πολλά tips για τη μετάβαση σε μια πιο ανθρώπινη κοινωνία και στη πραγματική μας φύση!

Το Περιβόλι στη Βάρη, Βάρη, Αθήνα – ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ
4 Σαββατοκύριακα (8 μέρες)
Συνολική διάρκεια σεμιναρίου: 48 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν θέλετε να συμμετέχετε αλλά δεν μπορείτε να προσέλθετε στη Βάρη, δηλώστε το ενδιαφέρον σας στη φόρμα εγγραφής.Όταν μαζευτούν τουλάχιστον 15 άτομα στην περιοχή σας, θα το κανονίσουμε και κοντά σας. 

Line for page no sidebar

Σεμινάριο Σχεδιασμού Κτημάτων (Permaculture)

Δασκάλοι: Rosemary Morrow και Τίνα ΛυμπέρηRosemary Morrow teaching
Πότε: 25 Σεπτεμβρίου – 7 Οκτωβρίου 2015
Διάρκεια: 13 ημέρες
Πού: Προς επιβεβαίωση (Αττική ή Πελοπόννησος)
Πόσο: €650 (προς επιβεβαίωση)

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, με μετάφραση των κύριων όρων. Αν υπάρχουν αρκετοί συμμετέχοντες που δυσκολεύονται με τα αγγλικά, θα οργανωθεί ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

Περισσότερες πληροφορίες: Σύντομα…

Line for page no sidebar

‘O,τι έχει σχέση με την permaculture/μετάβαση (και ό,τι προλαβαίνω να ανεβάσω) είναι στο ακόλουθο ημερολόγιο. Αν θέλετε να προσθέσετε ένα σχετικό σεμινάριο/εκδήλωση, κλπ, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.